Obavijest - Ugovor o korištenju elektroničkog ključa za otpadomjer

Ovim putem Vas pozivamo da od dana 01.04.2019.g. (ponedjeljak) pa zaključno do 05.04.2019.g. (petak) u terminu od 07:30 do 14:00 sati dođete u prostorije Čistoće i zelenila d.o.o., na adresi Trg Oluje br. 9 u Kninu, kako bi s Vama sklopili Ugovor o korištenju elektroničkog ključa za otvaranje uređaja za odlaganje komunalnog otpada (otpadomjera), a koji je postavljen na lokaciji u neposrednoj blizini Vašeg mjesta stanovanja.

 

Napominjemo da ćemo 06.04.2019. godine ukloniti postojeće spremnike zapremine 1100 litara s 3 lokacije na kojima se trenutno nalaze ( ispred ulaza br. 78, autobusno ugibalište i križanje ulica Imotska i Solinska), te ćete od 06.04.2019. godine komunalni otpad moći isključivo odlagati samo na novopostavljene polupodzemne kontejnere zapremine 5 m3, i to putem otpadomjera, a za čije Vam korištenje treba elektronički ključ, koji ćete dobiti prilikom sklapanja Ugovora o korištenju istog, a način na koji se otpad odlaže u spremnike putem otpadomjera opisan je na samom spremniku, kao i u već navedenom Ugovoru o korištenju.

U polupodzemni spremnik na lokaciji  Tomislavova 92, komunalni otpad odlažu korisnici s adresom stanovanja Tomislavova od k.br. 86 do k.br. 92, a u polupodzemni spremnik na lokaciji Imotska 1, komunalni otpad odlažu korisnici s adresom stanovanja Tomislavova k.br. 78 do k.br. 84, kao i Imotska k.br. 1 – 3 – 5.

Na lokacijama gdje se nalaze polupodzemni spremnici sa otpadomjerima, odnosno uz  njih nalazit će se i spremnici zapremine 1100 litara za odvojeno prikupljanje papira/kartona, stakla i plastike u koje ćete moći odvojeno odlagati od 06.04.2019.g.

Molimo da se pridržavate redovitog zaključavanja spremnika, kako bi izbjegli da ostali korisnici, koji nisu zadužili ključeve, odlažu neovlašteno otpad, jer će Vam se u narednom razdoblju obračun korištenja usluge vršiti temeljem broja odlaganja kom. otpada putem otpadomjera, koji bilježi svako pojedinačno odlaganje otpada.

Također ste dužni pridržavati se Odluke o komunalnom redu Grada Knina, te prostor oko spremnika održavati čistim, o otpad isključivo odlagati u spremnik, a nikako uz spremnik ili oko spremnika, jer su u takvim slučajevima propisane novčane kazne.

Na kraju Vas obavještavamo da će se edukacija korisnika o korištenju sustava otpadomjera održati dana 05.04.2019. (petak) u 16:00 sati kod polupodzemnog spremnika na lokaciji Imotska 1, a istog dana u 16:30 sati kod polupodzemnog spremnika na lokaciji Tomislavova 92.

 

Za: Višestambene zgrade:

TOMISLAVOVA ULICA  k. br. 78-84

TOMISLAVOVA ULICA  k. br.  86-92

IMOTSKA ULICA  k.br. 1 - 3 - 5       

                                    

S poštovanjem,

               Direktor:  Ivana Jelić

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline