IZGRADNJA RECIKLAŽNOG DVORIŠTA KNIN - POZIV

Dana 30.7.2018.g. u Kninu u gradskoj vijećnici Grada Knina ( dr. Franje Tuđmana br.2 ) u 10 h u sklopu projekta:  Izgradnja reciklažnog dvorišta Knin biti će organizirana početna konferencija u sklopu koje će biti prezentacija projekta od strane Ekološke Udruge „Krka“ Knin  koja provodi usluge  provođenja informativno-obrazovnih aktivnosti i promidžbe i vidljivosti projekta.

Konferencija će se održati povodom informiranja javnosti te  potpisivanja  ugovora između Grada Knina i izvođača radova na reciklažnom dvorištu,  tvrtke Graditelj svratišta d.o.o iz Zagreba te povodom potpisivanja ugovora  za usluge nadzora građenja između Grada  Knina  i  tvrtke  Akvedukt d.o.o iz Splita.

 Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.231.536,00 kn. Projekt u iznosu od 1.690.788,97 kn sufinancira Europska unija bespovratnim sredstvima iz Kohezijskog fonda, MRRFEU iz Fonda za sufinanciranje EU projekata na regionalnoj i lokanoj razini u iznosu od 238.699,62 kn, a ostatak od 302.047,41 kn sufinancira Grad Knin.

Korisnik bespovratnih sredstava projekta je Grad Knin, dok će se nakon izgradnje i ishođenja uporabne dozvole upravljanje reciklažnim dvorištem povjeriti društvu Čistoća i zelenilo d.o.o. Knin. Lokacija reciklažnog dvorišta je na ulazu u poduzetničku zonu Preparandija, na adresi Sinjska cesta b.b. u Kninu. Početak rada reciklažnog dvorišta se očekuje u siječnju 2019.g.

 Reciklažno dvorište bit će dostupno lokalnom stanovništvu tijekom cijele godine za vrijeme radnog vremena, a osobama s invaliditetom će omogućiti korištenje bez ograničenja. Preuzimanje otpada za građane će biti  besplatno.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline