Posjetite web stranicu projekta Eko regija

U sklopu projekta Eko regija (K-V-P-B-T-K): Provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva uspostavljena je web stranica www.ekoregija.hrna kojoj stanovnici Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva mogu pronaći informacije o sprječavanju nastanka otpada, recikliranju, kompostiranju i odvojenom priukupljanju otpada.

 

Obavijest - Ugovor o korištenju elektroničkog ključa za otpadomjer

Ovim putem Vas pozivamo da od dana 01.04.2019.g. (ponedjeljak) pa zaključno do 05.04.2019.g. (petak) u terminu od 07:30 do 14:00 sati dođete u prostorije Čistoće i zelenila d.o.o., na adresi Trg Oluje br. 9 u Kninu, kako bi s Vama sklopili Ugovor o korištenju elektroničkog ključa za otvaranje uređaja za odlaganje komunalnog otpada (otpadomjera), a koji je postavljen na lokaciji u neposrednoj blizini Vašeg mjesta stanovanja.

 

Pozivamo Vas na javnu tribinu na temu gospodarenja otpadom!

U utorak,  2. travnja 2019. godine s početkom u 16:30 u dvorani Veleučilišta „Marko Marulić“ u Kninu na adresi Kralja Petra Krešimira IV 30 održat će se javna tribina/edukacija na temu gospodarenja otpadom koja će se provesti u sklopu projekta „ Eko regija: Provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva “. Druge dvije tribine održat će 02. travnja 2019. godine u Kijevu u 10:30, u prostorijama Osnovne škole Kijevo, Ulica Centar 20 te u Biskupiji, u 13:30 u prostorijama Upravne zgrade u Orliću, Orlić, Trg Ivana Meštrovića 2.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline