Objava za javnost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zbog novonastale krizne situacije, a u cilju provođenja mjera sprječavanja daljnjeg širenja zaraze uzrokovane virusom COVID-19, društvo Čistoća i zelenilo d.o.o., zbog zaštite svojih djelatnika, a i zaštite građana grada Knina, u narednom periodu ograničit će pružanje dijela svojih usluga, i to:

 

Posjetite web stranicu projekta Eko regija

U sklopu projekta Eko regija (K-V-P-B-T-K): Provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva uspostavljena je web stranica www.ekoregija.hrna kojoj stanovnici Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva mogu pronaći informacije o sprječavanju nastanka otpada, recikliranju, kompostiranju i odvojenom priukupljanju otpada.

 

Obavijest - Ugovor o korištenju elektroničkog ključa za otpadomjer

Ovim putem Vas pozivamo da od dana 01.04.2019.g. (ponedjeljak) pa zaključno do 05.04.2019.g. (petak) u terminu od 07:30 do 14:00 sati dođete u prostorije Čistoće i zelenila d.o.o., na adresi Trg Oluje br. 9 u Kninu, kako bi s Vama sklopili Ugovor o korištenju elektroničkog ključa za otvaranje uređaja za odlaganje komunalnog otpada (otpadomjera), a koji je postavljen na lokaciji u neposrednoj blizini Vašeg mjesta stanovanja.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline